ActualitateSliderSocialUltima ora

Cât costă o consultație în Ambulatoriul SJU Târgu Jiu

În ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, pacienții beneficiază  de experiența unora dintre cei mai buni medici și de o bază de diagnostic și tratament modernă. Ambulatoriul Integrat al Spitalului are în structură  cabinete medicale de specialitate care au corespondent în specialitățile secțiilor și compartimentelor cu paturi din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, precum și cabinete medicale în alte specialități, după caz, pentru a asigura o asistență medicală complexă.

În cadrul Ambulatoriului Integrat, medicii SJU Târgu Jiu efectuează consultații de specialitate și tratamente de ambulatoriu în următoarele specialități: alergologie, cardiologie, chirurgie, dermatovenerologie, diabet zaharat, nutriție si boli metabolice, endocrinologie, gastroenterologie, obstetrică-ginecologie, medicină internă, laborator analize medicale, laborator explorări funcționale, medicina muncii, medicină sportivă, nefrologie, neurologie, O.R.L., oftalmologie, oncologie, ortopedie-traumatologie, planificare familială, pediatrie, psihiatrie, psihologie, neuropsihiatrie pediatrică, recuperare medicină fizică și balneologie  și urologie.

Zilnic, peste 500 de pacienți beneficiază de consultații medicale, tratamente de specialitate, investigații paraclinice sau eliberare de documente medicale, fie în baza unor bilete de trimitere de la medicul de familie, fie contracost. În Ambulatoriul Integrat al Spitalului pacienții beneficiază de cele mai mici prețuri din Gorj; un consult medical, la oricare dintre medicii care activează în Ambulatoriu, costă 70 lei.

De asemenea, tarifele investigațiilor medicale care se pot efectua aici sunt mici: fișa auto – 100 lei;  fișa port armă – 150 lei; audiograma – 60 lei; explorarea câmpului vizual sau perimetrie computerizată – 100 lei; testare cutanată Prink (1 alergen) – 15 lei; ecografie abdominală – 90 lei; ecografie generală – 130 lei; certificat prenupțial – 150 lei/persoană; determinarea refracției (oftalmologie) – 60 lei; dermatoscopie – 60 lei; terapia chirurgicală a diverselor leziuni (tumori mici, chisturi, degerături, arsuri etc) – 70 lei etc. Pacienții pot face și diverse tratamente de recuperare fizică contra cost. Lista tuturor prețurilor practicate în Ambulatoriul Integrat al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu se regăsește pe site-ul unității: https://www.spitalgorj.ro/wp-content/uploads/2023/02/Tarife-actualizate-servicii-medicale-si-nemedicale-2023.pd.

Pacienții care doresc să se programeze la o consultație medicală contracost la unul dintre cabintele din Ambulatoriul Integrat trebuie să sune la numărul de telefon 0741151346 sau să vină în policlinică și să discute cu registratorul medical care le va face programare. Programarea se face într-un timp cât mai scurt, de regulă fiind vorba despre două sau trei zile, în funcție de disponibilitate.

Articole similare

Back to top button