ActualitateSliderSocialUltima ora

Festivalul „La Poalele Cetății” își așteaptă concurenții la Țicleni

Consiliul Județean Gorj, Primăria, Consiliul Local și Casa de Cultură Țicleni, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj și Școala Populară de Artă “Constantin Brâncuși” Târgu Jiu vor organiza sâmbătă, 3 iunie 2023, Festivalul Concurs „La Poalele Cetății”, ediția a V-a.

Festivalul va începe la ora 11:00 cu o paradă a tuturor participanților, de la Casa de Cultură din Țicleni  până la stadionul din centrul orașului unde va avea loc festivalul – concurs.

Festivalul „La Poalele Cetății” este deschis formațiilor de dansuri populare (mixte, fete și/sau  băieți) de la nivelul școlilor generale și liceelor, al cluburilor și palatelor copiilor și de la secțiile externe ale Școlii Populare de Artă Târgu-Jiu, precum și ale așezămintelor de cultură din județ. Sunt admise în concurs formații mixte de copii.

Scopul manifestării este descoperirea copiilor cu potențial artistic, promovarea și orientarea acestora pe filieră vocațională, valorificarea obiceiurilor și tradițiilor populare. Prestația formațiilor va fi apreciată de un juriu de specialitate alcătuit din mai mulți membri.

 

Articole similare

Back to top button