ActualitateSliderSocialUltima ora

Expoziție de pictură dedicată copiilor

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj invită publicul miercuri, 31 mai, începând cu ora 17:00, la vernisarea expoziției de pictură “Minunata lume a copilăriei!”, semnată de Laigner Francesca-Maria.

Elevă a Colegiului Național “Ecaterina Teodoroiu” în clasa a X-a, Laigner Francesca – Maria nu este la prima expoziție personală de pictură la sala “Florin Isuf” a CJCPCT Gorj. Curatorul expoziției, Teodor Dădălău, a crezut în talentul ei de când Francesca era în clasaa VII-a.

Pasiunea pentru pictură o are de mică, însă cu timpul a învățat să se perfecționeze. Chiar dacă este la un profil real (matematică – informatică), Francesca vrea să urmeze Universitatea de Artă și Design, secția de publicitate. Își dorește foarte mult să avanseze pe parte creativă și este convinsă că în timp va câștiga și mai multe premii la concursurile naționale și internaționale la care va participa.

“În expoziția de pictură vor fi expuse mai multe tablouri care exprimă copilăria așa cum o văd ochii Francescăi….MINUNATĂ! Vă așteptăm dacă aveți posibilitatea de vedeți expoziția “Minunata lume a copilăriei!” alături de noi, o expoziție dedicată Zilei Internaționale a Copilului în sala „Florin Isuf” a CJCPCT Gorj.”, a declarat Daniela Gapșea, purtător de cuvânt al CJCPCT Gorj.

Articole similare

Back to top button