ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Cristina Cilibiu la a doua demisie

Cristina Cilibiu, prefectul județului Gorj, a solicitat eliberarea din funcție, la nici un an de la demisia din funcția de primar al orașului Turceni. În presa locală circulă informația cum că motivul plecării lui Cilibiu din Prefectură este o promovare profesională.

Cristina Cilibiu nu a făcut multe precizări în privința acestei decizii. Într-un interviu acordat presei locale, aceasta a declarat: “Am stabilit ca echipa de comunicare a partidului să fie cea care oferă toate aceste informații. Eu am solicitat Guvernului eliberarea din funcție. Aș vrea să le mulțumesc colegilor și colaboratorilor pentru profesionalismul de care au dat dovadă în această perioadă și pentru modul eficient în care am lucrat împreună! Sunt un om energic, implicat în tot ceea ce fac și vin cu experiența acumulată în 15 ani de administrație publică. Nu mi-a fost greu, deși am avut un mandat cu proteste, cu accidente foarte grave, cutremure etc. Toate acestea pe lângă activitatea zilnică, firească. Eu cred că am gestionat aceste situații, am avut aprecierea colegilor, colaboratorilor și, sper eu, a gorjenilor cărora le-am fost alături.”.

PNL Gorj urmează să propună un nou reprezentant care să ocupe funcția de prefect al județului. Conform informațiilor apărute în spațiul public, funcția va fi ocupată de președintele interimar al organizației PNL de la Târgu Jiu, Iulian Popescu.

Articole similare

Back to top button