ActualitateSliderSocialUltima ora

Caravana Educației a ajuns în Motru

„Caravana Educației” a poposit pentru a două oară în județul Gorj, de data aceasta în Municipiul Motru.

Proiectul inițiat de TSD România vine în sprijinul elevilor de clasa a VIII-a din mediul rural și urban și cuprinde un set de 10 lecții gratuite la Limba și literatura română și Matematică. Practic, reprezintă un ajutor suplimentar în vederea pregătirii pentru susținerea și promovarea „Evaluării Naționale”.

„Le mulțumesc colegilor că au răspuns prezent pentru a doua oară și au adus „Caravana Educației” și la Motru. Este un proiect de amploare, care se derulează la nivel național, având ca scop sprijinirea elevilor din anii terminali, care au nevoie de susținere pentru a promova examenele viitoare. Ne propunem să îi ajutăm în procesul de învățare, dar mai ales să conștientizeze importanța examenului care precede admiterea la liceu.

Spun că este a doua oară pentru că anul trecut am fost prezenți cu „Caravana” la Țicleni, iar feedback-ul a fost extraordinar.

 Ne dorim să dezvoltăm și alte programe destinate tinerilor, deoarece vrem să ne asigurăm că generațiile viitoare sunt reprezentate de oameni bine pregătiți”, a declarat Marius Cuțitoiu, președintele TSD Gorj.

Articole similare

Back to top button