ActualitateSliderSocialUltima ora

Măsuri de ordine și siguranță publică la manifestările publice din județul Gorj

În perioada 19-21 mai a.c., jandarmii gorjeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică a participanților la manifestările publice organizate în județul Gorj, astfel:
– astăzi, 19 mai, între orele 17ºº-23ºº la Stadionul din Municipiul Târgu-Jiu pe timpul festivalului de muzică ușoară, folk și creație literară, între orele 20³º-23ºº la Insulița Jiului pe timpul spectacolului de muzică populară. Totodată între orele 18ºº-20ºº la Stadioanele din Bustuchin și Târgu-Cărbunești pe timpul desfășurării meciurilor de fotbal din cadrul Ligii a III-a .
– în 20 mai, între orele 20³º-23ºº la procesiunea religioasă și spectacolul de muzică religioasă din Municipiul Târgu-Jiu, iar începând cu ora 19ºº la Catedrala Ortodoxă din Rovinari pe timpul procesiunii religioase.
– în 20-21 mai la Novaci pe timpul Festivalului Pastoral Urcatul Oilor la Munte
– în 21 mai, între orele 20ºº-23ºº la Insulița Jiului din Municipiul Târgu-Jiu pe timpul spectacolului de muzică iar între orele 09ºº-22ºº la terenul de sport din comuna Borăscu pe timpul bâlciului anual.

Recomandăm participanților la aceste manifestări publice, să respecte măsurile dispuse de organizatori și forțele de ordine, să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice fel iar dacă observă persoane care au un comportament antisocial, să se adreseze celei mai apropiate patrule de ordine publică.
Pe timpul desfășurării partidelor de fotbal, jandarmii gorjeni vor acţiona pentru asigurarea ordinii publice în zona apropiată şi imediată a Stadioanelor din Tg-Cărbunești și Bustuchin, în scopul prevenirii oricăror incidente care ar putea să afecteze climatul de ordine şi siguranţă al participanților.
Reamintim cetăţenilor că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea numărului unic de urgențe 112 sau pot sesiza în mod direct celui mai apropiat echipaj de jandarmerie, atunci când situaţia impune.

Articole similare

Back to top button