ActualitateSliderSocialUltima ora

Ilie Ilinca și Bogdan Niculescu au inaugurat o clinică privată la Târgu Jiu

În cursul acestei zile a avut loc inaugurarea clinicii medicale private, Medical One, situată în zona centrală  a municipiului Târgu Jiu, pe strada Geneva. Clinica este condusă de medicul ortoped Bogdan Niculescu, care își va desfășura în acest loc o parte din activitatea sa medicală. Pacienților le sunt puse la dispoziție 30 de specialități clinice și imagistice – un Computer Tomograf de ultimă generație, radiologie digitală, ecografie și diverse proceduri endoscopice. Clinica ce își propune să ajungă prima la nivelul județului Gorj a dispus de sprijinul financiar al omului de afaceri Ilie Ilinca. Medicii care vor activa în această clinică privată sunt atât din județul Gorj, cât și din țară.

Întrebat despre necesitatea înființării unei astfel de clinici, Niculescu a declarat că și-a permis să aducă în Târgu Jiu cele mai performante echipamente, nefiind restricționat din punct de vedere financiar. În sistemul statului există anumite plafoane în care trebuie să se încadreze cheltuielile. Medicul susține că a avut parte de o foarte bună colaborare cu Ilie Ilinca, ce nu s-a dat în lături, indiferent de cât de mari ar fi fost prețurile anumitor echipamente.

Medicul Bogdan Niculescu a declarat, de asemenea, că înființarea acestei clinci private nu reprezintă o concurență pentru sistemul medical al statului. Scopul acesteia este acela de a veni în sprijinul cât mai multor persoane.

Articole similare

Back to top button