ActualitateSliderSocialUltima ora

Oportunități de finanțare prezentate antreprenorilor din Gorj

Organizația Femeilor Antreprenor din cadrul Uniunii Generale a Industriașilor din România (OFA UGIR) a susținut, astăzi, la Târgu Jiu, o dezbatere de interes major pentru regiunea Sud-Vest, cu discuții aplicate cu întreprinzătorii. În cadrul conferinței regionale cu tema: “Despre fondurile nerambursabile, investiții și competențe digitale” au fost abordate două subiecte de interes major:

  • Noutăți de dezvoltare, competențe digitale și investiții potențiale pentru Regiunea Sud-Vest;
  • Idei pentru o bună realizare a proiectelor de investiții.

Au fost abordate cele mai arzătoare teme pentru antreprenorii regiunii, cum ar fi Tranziția justă pentru Oltenia, ce implică o serie de măsuri și politici pentru a atenua impactul negativ asupra locuitorilor, economiei și mediului înconjurător, în timp ce se promovează o dezvoltare durabilă și o creștere economică echitabilă. Fiecare antreprenor știe cât de important este să gândească strategic afacerea, dar acest lucru poate fi făcut doar cunoscând principalele fluxuri de finanțări pentru regiune.

Evenimentul organizat astăzi la Târgu Jiu a avut rolul de a prezenta antreprenorilor din regiune, în detaliu, concret și aplicat, toate oportunitățile de finanțare a afacerilor dar și a comunităților locale.

Articole similare

Back to top button