ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Weber regretă că dezamăgește posesorii de trotinete

Weber regretă că dezamăgește posesorii de trotinete

Deputatul USR Radu Miruță anunța săptămâna trecută faptul că proiectul de suflet al lui Mihai Weber, președinte PSD Gorj, nu se va realiza, sau cel puțin nu în condițiile prezentate de social democrat. Miruță declara că în baza informațiilor pe care le deține, Drumul Expres Craiova – Târgu Jiu va fi unul Trans Regio. Ca urmare a acestor afirmații venite din partea deputatului USR Gorj, Weber a transmis pe pagina de socializare un mesaj prin care reafirma realizarea acestui drum. Președintele PSD Gorj a ținut să menționeze că tronsonul Craiova-Filiași va avea regim de autostradă, iar Filiași-Târgu Jiu regim de drum expres.

“✅️ Realizarea Drumului Expres Târgu Jiu-Craiova este o certitudine. Pot înțelege îndoiala cetățenilor, însă mi-e greu să suport opoziția celor care au la îndemână aceleași pârghii ca și mine, dar în loc să sprijine, critică și pare că se opun acestui proiect.

🟩 Gorjenilor le transmit doar că acest obiectiv se va realiza.

🟩 Din documentele oficiale puse la dispoziție de CNAIR, reiese că în urma studiilor de trafic realizate, datorită traficului intens, tronsonul Craiova-Filiași va avea regim de AUTOSTRADĂ, iar Filiași-Târgu Jiu de DRUM EXPRES. Regret că dezamăgesc posesorii de trotinete, care nu vor avea acces pe acest drum decât cu autoturismul, deoarece nu este nici pistă de biciclete, nici transregio, așa cum susțin ei.

🟩 Țin foarte mult la acest proiect și am certitudinea că se va realiza. Preocuparea mea principală este de a atrage învestiții până la ultimul leu, fie că este vorba despre proiecte prin PNRR, Programul ”Anghel Saligny” sau oricare alt program de finanțare cu bani europeni.

Din documentația transmisă de CNAIR, reiese foarte clar categoria celor două tronsoane.”

Articole similare

Back to top button