ActualitateSliderSocialUltima ora

Robert Oproiu are nevoie de sprijinul nostru!

Robert Oproiu este una din victimele accidentului care a avut loc duminică, 16 aprilie, în localitatea Drăguțești. Conform informațiilor transmise de IPJ Gorj, tânărul se afla într-unul din cele 3 autoturisme implicate în accident. Din totalul celor 7 victime, Robert se află în starea cea mai gravă.  Acesta a fost transferat la Spitalul Floreasca din București, starea sa fiind una critică. Robert este cunoscut drept cântărețul Bisericii “Sfinții Voievozi” din municipiul Târgu Jiu. Familia și apropiații săi solicită acum sprijin pentru tânăr. Acesta are urgentă nevoie de sânge.

Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români filiala ,,Sfântul Irodion de la Lainici“ Târgu Jiu a postat pe pagina de socializare mesaje prin care solicit ajutor pentru Robert, membru la rândul său în această asociație:

“Vă rugăm să faceți o rugăciune și pentru prietenul nostru și unul dintre membrii activi ai Ascor Târgu Jiu, Robert Oproiu. El este mereu activ în asociația noastră făcând și un grup pentru iubitorii de muzică psaltică. Astăzi a fost lovit frontal de o mașină. Are picioarele rupte, mâna și clavicula, iar vezica este  spartă.”

“Este nevoie de sânge pentru prietenul nostru Oproiu Robert Vasile! Grupa lui este AB4, dar se primește orice grupă.”

Articole similare

Back to top button