ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Se încearcă înlăturarea lui Romanescu de la primărie?

În spațiul public circulă informații conform cărora Adrian Tudor, fostul viceprimar al municipiului Târgu Jiu, ar putea beneficia de sprijinul PNL Gorj în privința unei candidaturi la Primăria Târgu Jiu în 2024. Gheorghe Pecingină, deputat PNL Gorj, nu înțelege de ce partidul ar putea susține un alt candidat, care aparține unei alte formațiuni politice, în detrimentul actualului primar al Târgu Jiului, liberalul Marcel Romanescu.

Marcel Romanescu a declarat că o posibilă susținere din partea partidului pentru un candidat care face parte dintr-o altă formațiune politică, nu reprezintă altceva decât o sfidare la adresa membrilor PNL Gorj. Edilul a adăugat, de altfel, că în echipa sa regăsesc minim 10 persoane care ar câștiga competiția cu Adrian Tudor.

Președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, numește această situație “o glumă”. Acesta a declarat că în momentul de față partidul are un candidat pentru Primăria Târgu Jiu, menționând, de asemenea, că acesta va și câștiga alegerile din 2024.

În timp ce Iordache o numește glumă, Romanescu și Pecingină speră să fie o glumă.

În ceea ce privește o posibilă înțelegere între Ion Iordache și Adrian Tudor, Romanescu susține că aceștia au deconspirat acest lucru, cu toate că nu recunosc.

Articole similare

Back to top button