ActualitateSliderSocialUltima ora

Nemulțumiri în vânzarea răsadurilor

O parte dintre producătorii din Piața Centrală, ale căror produse destinate vânzării sunt răsadurile, sunt nemulțumiți de locul în care aceștia trebuie să își desfășoare activitatea. Oamenii susțin că nu înțeleg de ce au fost poziționați într-o zonă în care nu au suficient vad comercial, aspect care a contribuit la scăderea semnificativă a vânzărilor. De asemenea, se plâng de spațiul insuficient pe care îl au la dispoziție pentru a-și expune marfa.

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, susține că vechiul model de aranjare a pieței nu era unul eficient, motiv pentru care au intervenit aceste schimbări. Edilul este de părere că oamenii nu sunt obișnuiți cu această nouă așezare, însă declară că în permanență se găsesc mese destinate producătorilor, mese pe care le pot închiria chiar și cu ziua. Întrucât perioada de comercializare a răsadurilor este de scurtă durată, a fost gândită înființarea acestei piețe de răsaduri, un loc destinat strict acestui lucru, aspect pe care oamenii sunt nevoiți să îl înțeleagă.

Mai mult decât atât, s-a luat hotărârea ca Piața Centrală să fie ocupată în limita locurilor disponibile, astfel că nu se va mai depăși capacitatea de ocupare.

Articole similare

Back to top button