ActualitateSliderSocialSportUltima ora

Denisa Mocioi – Vicecampioană națională la lupte libere

Denisa Mocioi este o tânără de 17 ani din Târgu Cărbunești, care de 5 ani practică lupte libere. Denisa a descoperit pasiunea pentru acest sport de la prietena sa, cu care a mers împreună la antrenamente. Fata a început să îndrăgească această activitate pe care mulți o consideră atipică pentru o fată, iar astăzi participă la diverse competiții și obține rezultate foarte bune.
Cel ce a descoperit-o pe Denisa este profesorul Gheorghe Munteanu, antrenor al Grupului Școlar Sportiv Târgu Jiu. Acesta a văzut adevăratul potențial al fetei și a fost convins că va putea evolua în această direcție.
Antrenorul declară că dintre toți elevii săi, Denisa a obținut până în momentul de față cele mai bune rezultate și are încredere că poate chiar mai mult de atât. Fata se mândrește astăzi cu titlul de vicecampioană națională la lupte libere.
Cu rezultatele Denisei se mândrește și Liceul Teoretic “Tudor Arghezi” din Târgu Cărbunești, unitatea de învățământ unde fata studiază. Denisa este elevă în clasa a X-a la profilul “Științele Naturii”. Directoul școlii, Aura Novac, susține că fata obține rezultate la fel de bune și la învățătură și beneficiază de tot sprijinul școlii în sportul pe care îl practică.

Articole similare

Back to top button