Roșia de Amaradia: se finalizează 2 din cele 4 investiții pe CNI

În decursul săptămânii trecute, în localitatea Roșia de Amaradia, a avut loc recepția investiției “Reabilitare, modernizare și dotare cămin cultural”. Edilul localității, Liviu Cotojman, declară că este cât se poate de mulțumit de rapiditatea cu care s-au derulat lucrările și consideră că lucrarea în sine este una dintre cele mai importante investiții la nivel cultural din localitate.

Primarul declară, de asemenea, că modernizarea căminului cultural este un obiectiv pe care și-a dorit să ducă la bun sfârșit, întrucât clădirea va servi activităților culturale ce urmează a se desfășura în localitatea Roșia de Amaradia.

Lucrările de modernizare a căminului cultural fac parte din ansamblul celor 4 lucrări importante la nivelul comunei Roșia de Amaradia, lucrări finanțate prin Compania Națională de Investiții. Începând de astăzi, se derulează și ultimele lucrări ce țin de infrastructura rutieră. Cotojman declară că prin aceste intervenții, toate drumurile din localitatea Roșia de Amaradia vor fi asfaltate.