ActualitateSliderSocialUltima ora

Oportunități de finanțare din Programul Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în parteneriat cu Consiliului Județean Gorj, a organizat astăzi o întâlnire de lucru în cadrul căreia au fost prezentate prioritățile de finanțare ale Programului Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027, precum și ghidurile specifice aflate în consultare. De asemenea, a fost analizat și portofoliul de proiecte prioritare la nivelul județului Gorj.

Dezvoltarea județului reprezintă, permanent, o prioritate pentru Consiliul Județean Gorj, astfel încât instituția își orientează, sistematic, eforturile pentru identificarea, promovarea și atragerea surselor de finanțare, în vederea implementării unui număr cât mai mare de investiții în Gorj. Astfel, în scopul transpunerii propunerilor de proiecte prioritare într-un portofoliu coerent, care să răspundă nevoilor locale de dezvoltare și să fie finanțabile din prioritățile Programului Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027, au fost invitate să participe la acest eveniment, toate unitățile administrativ teritoriale din județul Gorj.

Pentru detalii suplimentare, accesați următorul link:  https://por2021-2027.adroltenia.ro/noi-ghiduri-de-finantare-pentru-pr-sv-oltenia-2021-2027-in-consultare-publica/#.

Articole similare

Back to top button