ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Constantin Ștefan se plânge că i-a fost furată identitatea

Constantin Ștefan, Secretar de Stat în Ministerul Energiei a depus o plângere pentru furt de identitate. Social democratul declară că în repetate rânduri i-au fost semnalate situații în care o persoană le solicita bani sau foloase necuvenite prefecților de județ și chiar directorilor din cadrul Hidroelectrica în numele său. Pe pagina sa de socializare Constantin Ștefan a postat un mesaj prin care transmite că a sesizat organele abilitate pentru depistarea și pedepsirea respectivei persoane.

“Furtul de identitate = INFRACȚIUNE‼

❗️În atenția Prefecturilor de Județ,  Sucursalelor Hidroelectrica și altor autorități din țară precum și a opiniei publice❗️

⚠️Vă aduc în atenție faptul că o persoană necunoscută care se dă drept persoana mea  – #ȘtefanConstantin – Secretar de Stat din Ministerul Energiei, sună la #prefecții de județ și la #directorii din Hidroelectrica pentru a cere sume de bani și alte foloase necuvenite, inclusiv materiale.

✅️Rog pe această cale, ca atunci când sunteți sunați de o persoană care se dă drept “Ștefan Constantin-Secretar de Stat din Ministerul Energiei” cerându-vă sume de bani și foloase necuvenite, să anunțați de îndată organele abilitate în vederea luării, cu celeritate, a măsurilor legale ce se impun în vederea pedepsirii acesteia.

❗️Țin să aduc la cunoștință celor care îmi folosesc numele și calitatea mea oficială cu scopul de a mă denigra și de a-mi produce prejudicii de imagine, că am sesizat deja organele abilitate❗️

#FurtuldeIdentitate= INFRACȚIUNE”

 

Articole similare

Back to top button