ActualitateSliderSocialUltima ora

PSD Gorj: “Disperarea dă naștere ridicolului, în PNL Gorj!”

“Disperarea dă naștere ridicolului, în PNL Gorj!” este răspunsul social democraților în urma mesajului transmis ieri de Partidul Național Liberal filiala Gorj. În cursul zilei de ieri liberalii îi acuzau pe cei de la PSD Gorj de faptul că au votat împotriva unor amendamente depuse de senatorul Ion Iordache, amendamente care asigurau ca grupurile energetice să nu se închidă atâta vreme cât există cărbune. La rândul lor, cei de la PSD Gorj îl acuză pe senatorul Ion Iordache, actualul președinte PNL Gorj, de faptul că este cel care a votat pentru distrugerea mineritului, în cadrul guvernării PNL-USR.

Să fii senator PNL, să-l ai șef de campanie într-o competiție cu rezultat știut pe Virgil Popescu, ministrul Energiei, și să spui că ești cel care ajută mineritul și energia, înseamnă că realitatea ți-a devenit paralelă!

Ridicolul situației în care se pune președintele PNL Gorj este evident! Deși provine dintr-o zonă puternic afectată de activitatea minieră, a fost cel care, în GUVERNAREA PNL-USR, a votat PENTRU DISTRUGEREA MINERITULUI!

Pentru Gorj, PNRR-UL este zdrobitor, iar președintele PNL Gorj nu are curajul, știe domnia sa de ce, să ridice capul din pământ și sa ceară alături de PSD rediscutarea termenelor și obiectivelor asumate în acel document devastator. Să spună public de ce!

În ciuda nivelului destul de ridicat la care au ajuns, mai mult sau mai puțin datorită capacități lor, anumiți lideri politici nu au cu ce demonstra că merită pozițiile pe care le ocupă, iar frustrarea îi copleșește.

Atacurile furibunde lansate pe fondul disperării demonstrează micimea și ipocrizia  celor care le susțin.

PSD a demonstrat prin fapte, nu prin vorbe, că se poate!

Echipa PSD Gorj are ceea ce le lipsește cu desăvârșire  unor partide: lideri uniți și capabili să conlucreze în aceeași idee, îndreptată spre oameni.

 

Articole similare

Back to top button