ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

PNL Gorj: “Liderii PSD Gorj continuă să mintă cu nerușinare!”

Liderii PSD Gorj continuă să mintă cu nerușinare!”. Așa sună ultimul mesaj transmis de către PNL Gorj, în urma respingerii unor amendamente, ca urmare a votului contra, din partea Partidului Social Democrat.

“Președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, a depus mai multe amendamente prin care ne asiguram că grupurile energetice nu se închid atâta timp cât este cărbune, dar PSD a votat împotrivă!

Au votat împotrivă și la amendamentul care asigura finalizarea hidrocentralei de la Vădeni!

În afara minciunilor din declarații și postări, când vine rândul faptelor, Psd-iștii gorjeni sunt împotriva gorjenilor! Vor ca județul nostru să rămână la mila lor, izolat și sărac!

Mihai Weber(președintele PSD Gorj), te întrebăm omenește, tu ai rușine?

Și tu, băiatul bun, Cosmin Popescu(președintele Consiliului Județean Gorj), ai cerut demisii că nu se alocă fonduri pentru finalizarea investiției de la Vădeni, realizată în proporție de peste 60%. În afară de postări, cum ai susținut acest proiect?

Atenție! Proiectul de lege va ajunge la Camera Deputaților. Dacă aveți onoare, veți vota aceste amendamente pentru gorjeni! Altfel, din cauza duplicității voastre, Gorjul va pierde imens!

#rusinepsd”

Articole similare

Back to top button