ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Romanescu: “Nu știu cum a ieșit Radu Miruță din 2 oameni onorabili un astfel de individ”

Unul din parlamentarii de Gorj a trimis ministrului Culturii o interpelare cu privire la Calea Eroilor din Municipiul Târgu Jiu. Este vorba despre deputatul USR, Radu Miruță, care vrea să știe:

Cum s-a emis avizul avand in vedere ca proiectul a fost elaborat de catre persoane care nu detineau acreditare pentru a proiecta monumente istorice?

Ce va face Ministerul daca isi va da seama ca avizul a fost emis cu incalcarea legii?

Cum se permite sa fie executate lucrari asupra unui monument de o firma care nu este acreditata pentru astfel de lucrari?

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, nu ia în considerare plângerea parlamentarului, afirmând că ar fi mai benefic pentru societate ca respectivul să găsească soluții cu care să vină pentru Calea Eroilor, nu să facă reclamații.

Edilul declară că Miruță ar trebui întâi de toate să facă ceva constructiv pentru oraș, respectiv pentru județul Gorj, în condițiile în care încasează 40.000 de lei lunar prin prisma funcției de parlamentar.

Dacă tot suntem la capitolul acuzații, reclamații și plângeri, Romanescu lansează la rândul său atacuri la adresa lui Radu Miruță, afirmând că nu există ca om politic pentru cetățeni. Ba mai mult, primarul susține că familia deputatului se numără printre familiile onorabile din Târgu Jiu, care merită respect, dar nu înțelege cum din asemenea oameni a ieșit un om ca Miruță.

Articole similare

Back to top button