ActualitateSliderSocialUltima ora

Dan Plăveți – noul director al Complexului Energetic Oltenia

Dan Plăveți este noul președinte al Directoratului Complexului Energetic Oltenia. Acest lucru a fost anunțat prin intermediul unui comunicat de presă postat pe pagina companiei. Consiliul de Supraveghere CEO l-a numit pe Plăveți în această funcție în urma ședinței care a avut loc în cursul acestei zile.

“In cadrul sedintei din data de 03.02.2023, Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia a numit in functia de Presedinte al Directoratului pe domnul Plaveti Iulius Dan, incepand cu data de 03.02.2023.

Reamintim ca domnul Plaveti Iulius Dan a fost numit in Directoratul companiei pentru o perioada de 4 luni incepand cu data de 23.01.2023, in baza prevederilor OUG nr.109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice.”

Hotărârea a venit în urma demiterii fostului președinte al directoratului CEO, Daniel Burlan, ca urmare a accidentului din Cariera Jilț Sud în care 3 salariați ai complexului și-au pierdut viața. Este de menționat că domnul Plaveti Iulius Dan, absolvent al Universității Politehnice București, a ocupat succesiv funcții de conducere în cadrul unor mari companii, inclusiv în domeniul energetic, precum vicepreședinte și, ulterior, președinte al ANRE în perioada 2009–2012, membru în Consiliul de Supraveghere al Transelectrica SA în anul 2017, Director General al  Hidroserv SA în perioada 2018-2021“, se arată într-un alt comunicat de pe pagina companiei.

În CV-ul lui Dan Plăveți se regăsesc și funcția de director general la Tarom, președinte al Consiliului de Administrație la CFR Călători, președinte al Consiliului de Administrație al Companiei Naționale de Aeroporturi București.

Articole similare

Back to top button