ActualitateSliderSocialUltima ora

Alunecare de teren în Preajba

O alunecare masivă de teren a avut loc în Preajba, localitate componentă a municipiului Târgu Jiu. Discutăm aici de zeci de metri de pământ care s-au surpat în urma precipitațiilor abundente din ultima perioadă. Localnicii declară că nu este prima oară când astfel de evenimente se petrec în zona în care aceștia trăiesc și se tem că locuințele ar putea fi afectate.

Echipe ale Primăriei Municipiului Târgu Jiu și Poliției Locale au intervenit în zona Preajba, acolo unde a avut loc această alunecare de teren. În cursul zilei de ieri a avut loc ședința Comitetului Local pentru Situații de Urgență pentru a evalua situația. Astfel, au fost solicitate fondurile necesare de la Guvernul României, în așa fel încât să problema să fie remediată cât mai curând.

Cum situația nu este una nouă, autoritățile locale au întreprins și în trecut măsuri pentru a soluționa această problemă. Cu toate acestea, localnicii se îndoiesc de faptul că va fi rezolvată problema alunecării de teren, investiția fiind una destul de mare, la fel ca lucrările ce trebuie executate.

Articole similare

Back to top button