ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Începe lupta în PNL Gorj?

Printr-o postare pe pagina sa de socializare deputatul PNL Gorj, Gheorghe Pecingină, este bucuros să anunțe că alături de colegii săi are o nouă locație în care își desfășoară activitatea:

“Dragii mei,

Eu și echipa mea am decis să începem anul 2023 mai aproape de voi.

Așadar, cu bucurie vă anunț că, din această lună, ne puteți găsi pe mine și pe colegii din echipa mea, în noua locație a Cabinetului parlamentar din Târgu Jiu, Str. Tudor Vladimirescu, nr. 69.

#PNL #alaturideoameni”

Până de curând, Pecingină își desfășura activitatea pe plan politic într-un sediu din centrul municipiului Târgu Jiu, sediu comun pentru deputat și pentru actualul președinte PNL Gorj, Ion Iordache. Gheorghe Pecingină a fost ales deputat PNL Gorj cu susținerea președintelui organizației județene de la acea vreme, Dan Vîlceanu. În apropierea alegerilor liberale județene Pecingină era singurul candidat pentru funcția de președinte al organizației și își dorea ca senatorul Ion Iordache să fie contracandidatul său. Zis și făcut. Înscris în competiția pentru titlul de conducere a partidului, Iordache a ieșit victorios. Reamintim că și senatorul Iordache a fot inițial pus pe listă și ales parlamentar tot prin sprijinul lui Dan Vîlceanu, fost secretar general PNL.

Faptul că Pecingină a hotărât să reducă posibilele interacțiuni cu președintele Iordache, ridică un semn de întrebare. Este acesta începutul unei lupte în interiorul PNL Gorj?

Articole similare

Back to top button