ActualitateSliderSocialUltima ora

Scandal la Primăria Târgu Jiu. Niculina Stoican îl pune la punct pe viceprimar

Ieri la sediul Primăriei Târgu Jiu a avut loc ședința cu privire la gestionarea problemei animalelor fără stăpân de pe raza orașului. Această ședință a avut loc ca urmare a solicitărilor venite din partea cetățenilor și asociațiilor de animale care nu au acceptat proiectul de hotărâre conform căruia o firmă din Hunedoara să se ocupe de această problemă.

Numărul mic al participanților la această ședință se datorează faptului că ședința nu a fost anunțată. Consilierul local Adrian Tudor a fost cel care a atras atenția cu privire la acest aspect, fiind aprobat și de cei prezenți în sală.

Cetățenii, iubitori ai animalelor, dezaprobă complet modul pe care Primăria Târgu Jiu l-a ales pentru soluționarea problemei animalelor fără adăpost. Este vorba aici despre aderarea municipiului Târgu Jiu la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară “Serviciul Județean pentru ocrotirea animalelor fără stăpân” Hunedoara, o firmă care este cunoscută pentru faptul că recurge la eutanasierea câinilor, după cum se arată pe surse. Acest aspect a fost sesizat și de medicul veterinar, Patricia Paraschiv, printr-o postare pe pagina sa de socializare.

Eduard Lădaru, consilier local, a ridicat o altă problemă – cea legată de partea financiară. Suma pe care un cetățean este nevoit să o plătească pentru acest serviciu este una foarte mare, din punctul de vedere al consilierului.

Cunoscuta interpretă de muzică populară, Niculina Stoican, cunoscută drept o iubitoare a animalelor, a fost prezentă ieri la Târgu Jiu și și-a expus părerea cu privire la acțiunile primăriei. Aceasta a declarat că alături de asociațiile de animale va lupta în continuare până când vor fi îndepărtate demersurile actuale și se va găsi o cale de mijloc mulțumitoare pentru ambele părți.

Articole similare

Back to top button