ActualitateSliderSocialUltima ora

Membrii Directoratului și CS CEO – obligați să restituie banii încasați ilegal

Membrii Consiliului de Supraveghere și ai Directoratului Complexului Energetic Oltenia ce au condus compania vor fi dați în judecată pentru bonusurile pe care și le-au acordat în trecut. Aceste persoane vor fi obligate să restituie banii pe care i-au încasat în mod illegal, fiind vorba de miliarde de lei vechi. Printre persoanele vizate se numără și Gheorghe Boza (președinte Directorat CEO) cu suma de 288.402 lei, Ovidiu Bălăcescu (membru Directorat CEO) cu suma de 288.402 lei, Antonie Daniel (membru Directorat CEO) cu suma de 283.957 lei,  Adriana Luminița Popescu (membru Directorat CEO) cu suma de 179.050 lei, Dan Vasile (membru Directorat CEO) cu suma de 146.054 lei și Constantin Bălășoiu (membru Directorat CEO) cu suma de 26.380 lei . În ședința care a avut loc în ziua de luni, 9 ianuarie, acționarii societății au aprobat promovarea unei acțiuni în răspundere pentru recuperarea tuturor sumelor. Aceasta este chiar prima hotărâre a acționarilor CEO din anul 2023.

Restul sumelor ce trebuie restituite Complexului Energteitc Oltenia se regăsesc în rândul președintelui și membrilor CS:

  • 149 lei – de către Robert Ghelasi (membru CS), Cornel Bobâlcă (președinte CS), Dan Codescu (membru CS), Florin Marin (membru CS), Cătălin Mihai Nichifor (membru CS), Valentin Cudric (membru CS) și Cristina Mirela Micu (membru CS)

Articole similare

Back to top button