ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Dan Vîlceanu – atac la adresa lui Nicolae Ciucă și Lucian Bode

Printr-o postare pe pagina sa de socializare, deputatul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a lansat un atac direct la adresa lui Nicolae Ciucă și Lucian Bode, subliniind faptul că ar fi necesar ca aceștia să demisioneze, pentru a nu face în continuare răul Partidului Național Liberal:

“Minima moralitate implică demisia

La începutul lunii Aprilie 2022 mi-am dat demisia din funcția de secretar general al Partidului Național Liberal și din funcția de ministru considerând că minima moralitate mă obligă să fiu solidar cu președintele partidului, care de asemenea demisiona, ca urmare a puciului organizat de Nicolae Ciuca și Lucian Bode. Și eu, și Florin Cîțu am considerat că e mai bine să plecăm noi decât să alimentăm un scandal care ar fi afectat grav PNL.

Doi colegi de partid au demisionat din funcția de ministru în urma unor subiecte de presă privind acuzații de plagiat pentru a nu face rău partidului.

Există în schimb și colegi care se agață de funcții indiferent cât de mult rău fac PNL. Mă refer, evident, la Nicolae Ciucă și Lucian Bode. De peste un an sunt subiectul unor acuzații de plagiat. Au avut timp suficient să facă toate demersurile de clarificare necesare. Astăzi a apărut si o poziție oficială a UBB în legătură cu domnul Bode. Eu cred că este momentul ca domnii Bode si Ciucă să se gândească și la partid și să demisioneze.”

 

Articole similare

Back to top button