ActualitateSliderSocialUltima ora

S-a deschis McDonald’s Târgu Jiu, restaurantul cu numărul 95 McDonald’s în România

McDonald’s a deschis astăzi primul său restaurant la Târgu Jiu și, totodată, restaurantul cu numărul 95 la nivel național. Restaurantul de tip Drive-Thru este situat pe Strada Termocentralei nr. 17, în apropierea centrului comercial Shopping City Târgu Jiu, iar valoarea totală a investițiilor se ridică la peste 10 milioane de lei.

„Ne bucurăm să inaugurăm cel de-al 95-lea restaurant McDonald’s în România în mijlocul unei noi comunități, căreia ne alăturăm astăzi în premieră, și suntem recunoscători pentru primirea călduroasă de care am avut parte la Târgu Jiu. Este un restaurant modern, digitalizat, unde toți cei care ne vor trece pragul vor fi întâmpinați cu produse și servicii la cele mai înalte standarde, cât și cu acele momente speciale, așa cum McDonald’s a obișnuit clienții săi de-a lungul timpului. În același timp, ne bucurăm să putem susține comunitatea locală, prin crearea a 70 de locuri de muncă, cu ocazia deschiderii, a declarat Paul Drăgan, Director General Premier Restaurants România.

Primul restaurant McDonald’s deschis în județul Gorj dispune de cele mai noi tehnologii, atât în zona de pregătire a produselor, cât și în spațiile dedicate clienților. Printre facilitățile restaurantului se numără ecrane digitale amplasate pe linia de Drive, precum și 6 kiosk-uri digitale, care le permit tuturor celor care trec pragul restaurantului să comande rapid și să plătească contactless sau cu cardul bancar. În plus, folosind kioskurile digitale aceștia pot scana ofertele disponibile prin aplicația de  mobil McDonald’s, colectând puncte de loialitate care pot fi transformate în produse și meniuri din partea casei.

Restaurantul dispune de un spațiu generos, cu 95 de locuri în interior și 96 de locuri pe terasă. Astfel, clienții pot savura produsele preferate atât în restaurant sau pe terasă, le pot comanda prin serviciul Delivery sau le pot lua la pachet folosind linia Drive-Thru. Mai mult, noua locație oferă o experiență completă și în zona destinată cafenelei McCafé, unde clienții pot opta pentru specialități de cafea și deserturi variate.

Ca parte a angajamentului asumat de McDonald’s de a proteja mediul înconjurător și de a inova în materie de sustenabilitate, restaurantul este dotat cu automate pentru colectarea selectivă a deșeurilor și pune la dispoziția clienților o stație de încărcare pentru mașinile electrice.

McDonald’s își continuă astfel misiunea de a se dezvolta continuu și rămâne dedicat strategiei sale de expansiune şi dezvoltare, atât prin deschiderea de noi restaurante, cât şi prin extinderea serviciului McDelivery şi digitalizarea restaurantelor existente.

Articole similare

Back to top button