ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Romanescu și Iordache au timp să se iubească și să se urască până la alegerile din 2024

Dacă ne reîntoarcem în trecut, mai exact la data alegerilor PNL Gorj, ne reamintim faptul că organizația municipală a dat un vot nul, lucru pe care actualul președinte al filialei, Ion Iordache, nu îl înțelege. Acesta declară că nu a discutat ulterior cu primarul municipiului Târgu Jiu pentru a se lămuri în privința votului și consideră că nici nu este necesar să o facă.

Edilul Marcel Romanescu ne reamintește declarația pe care a făcut-o și acum ceva timp, și anume că nu a avut pe cine alege pentru funcția de conducere a partidului, considerând că nici Ion Iordache, actualul președinte, nici deputatul Gheorghe Pecingină nu erau suficient de pregătiți să ocupe acest post.

În aceste condiții, Iordache nu a putut să afirme decât că Romanescu ar fi trebuit să candideze chiar el, asta dacă se considera în măsura de a conduce pe drumul cel bun organizația de la Gorj.

Primarul municipiului Târgu Jiu este de părere că Iordache nu ar trebui să fie supărat de voturile organizației municipale, având în vedere și faptul că a ieșit învingător în urma alegerilor. Mai mult, Romanescu declară că ar trebui să aprecieze că și-a anunțat public hotărârea de a nu susține niciunul din cei doi candidați și nu a ascuns acest lucru.

Articole similare

Back to top button