ActualitateSliderSocialUltima ora

Localnică din Vladimir acuză primăria că nu îi acordă ajutorul de încălzire

Maria Vîlceanu este o pensionară din comuna Vladimir care a solicitat acordarea ajutorului de încălzire pentru iarnă și, conform spuselor acesteia, autoritățile locale refuză să efectueze demersurile necesare în acest sens. Trecută de 70 de ani, femeia locuiește singură și se descurcă cu o pensie de 1000 lei. Aceasta susține că a întâmpinat probleme în întocmirea dosarului ce trebuia depus pentru a putea primi acest ajutor financiar. În ceea ce privește autoritățile locale, femeia acuză angajații Primăriei Comunei Vladimir de faptul că au refuzat să îi ofere ajutorul solicitat și i-ar fi înapoiat documentele deja depuse.

Doamna Maria a declarat că deși a depus dosarul la primărie, acesta i-ar fi fost înapoiat la scurt timp fără nicio explicație.

Întrucât nu a ajuns la o înțelegere cu cel care ocupa funcția de primar, Ion Ianăși, femeia a apelat la sprijinul viceprimarului comunei Vladimir, Marius Vijulan.

Stând de vorbă cu viceprimarul localității, acesta a explicat că într-adevăr dosarul doamnei Maria Vîlceanu a fost incomplet în momentul depunerii. Explicându-i-se ce documente îi lipsesc, femeia nu s-a mai prezentat la sediul primăriei, luând explicația autorităților drept un refuz de a o ajuta.

Articole similare

Back to top button