ActualitateSliderSocialUltima ora

Tiberiu Tătaru: “Există multă inconștiență pe șosele”

Sâmbătă, 3 decembrie, un eveniment rutier a avut loc în localitatea Romanești. Din declarațiile reprezentanților IPJ Gorj, un bărbat de 35 de ani din Peștișani, în timp ce conducea un ansamblu rutier, format din cap tractor și semiremorcă, în sensul giratoriu nu ar fi acordat prioritate de trecere unei ambulanțe, care transporta un pacient, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune și a intrat în coliziune cu aceasta. În urma accidentului, pacientul în vârstă de 61 de ani și care suferea de traumatism toracic a decedat. Conducătorul ambulanței, un bărbat de 54 de ani, și asistenta medicală, o femeie de 42 de ani, aflându-se în stare gravă și au fost transportați către spitalul din Craiova.

Managerul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, Tiberiu Tătaru, trage un semnal de alarmă cu privire la modul în care șoferii circulă astăzi pe străzi și la faptul că Poliția Rutieră ar trebui să fie mult mai prezentă în trafic.

Ambulanța implicată în accidentul de sâmbătă este trecută la categoria daună totală, însă cele mai mari daune sunt cele ale resursei umane, declară Tătaru.

Articole similare

Back to top button