ActualitateSliderSocialUltima ora

S-a lansat Programul Operațional Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027

Într-o postare pe pagina sa de socializare, președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a anunțat lansarea oficială a Programului Operațional Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027. Acest program beneficiază de o finanțare de 1,2 miliarde de euro, bani ce pot fi alocați pentru diverse proiecte. Cosmin Popescu a declarat, de asemenea, că echipa Consiliului Județean Gorj este pregătită pentru accesarea acestor fonduri.

“Programul Operațional Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027 a fost lansat!

Joi, 17 noiembrie 2022, la Craiova, a avut loc lansarea Programului Operațional Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027, de către ADR Sud Vest Oltenia.

Am participat la acest eveniment, alături de ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, ÎPS mitropolitul Irineu, primari, secretari de stat și președinții Consiliilor Județene din Oltenia.

Programul Operațional Regional beneficiază de o finanțare de 1,2 miliarde de euro, bani care vor putea fi alocați pentru proiecte de infrastructură rutieră, eficiență energetică, infrastructură în domeniul sănătății, infrastructură în domeniul cultural, digitalizare, etc.

Echipa Consiliului Județean Gorj este pregătită pentru accesarea fondurilor europene!”

 

 

Articole similare

Back to top button