ActualitateSliderSocialUltima ora

Cosmin Morega: “Motru este un mare șantier”

Mândru de modul în care decurg lucrările de dezvoltare, modernizare și reabilitare în orașul pe care îl conduce, Cosmin Morega, primarul Municipiului Motru a prezentat câteva dintre proiectele la care lucrează în prezent. Conform afirmației edilului, în momentul de față acestea sunt minim 12 la număr.

În ceea ce privește programul Anghel Saligny, Morega este deja pregătit cu două proiecte pentru care a reușit să obțină finanțare. Este vorba despre introducerea rețelei de apă și canalizare în satele Râpa, Leurda și Horăști. Cel de-al doilea proiect vizează întreaga infrastructură rutieră a Municipiului Motru.

După cum a precizat și edilul, nu este tocmai ușor să asiguri cota de finanțare, mai ales când discutăm de investiții mari. Cu toate acestea, Morega e reușit să achiziționeze mai multe utilaje ce vor servi Direcției Publice Motru. De asemenea, a depus documentația necesară obținerii de finanțare pentru reabilitarea a 5 blocuri.

Desigur, Morega a apelat la toate resursele financiare disponibile și a depus inclusiv pe CNI mai multe proiecte ce visează modernizarea și reabilitarea Bazei Sportive a Clubului Minerilor Motru, construirea unei creșe și a unui bazin de înot acoperit.

Articole similare

Back to top button