ActualitateSliderSocialUltima ora

Când se depun cererile de ajutor de încălzire pentru sezonul rece

Începând cu data de 17 octombrie cetățenii pot depune cererile pentru acordarea ajutorului de încălzire și a suplimentului pentru energie la Protecția Socială din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu. Cererile pot fi depuse într-un din cele 3 centre, respectiv Clubul ,,Vârstei a Treia” din str. Olteniței, Clubul „Vârstei a Treia” din str. Mioriței, și sediul Direcției de Protecție Socială Târgu Jiu, de luni până vineri, în intervalul orar  8,00 –17,00.

Cetățenii sunt înștiințați că actele necesare vor fi verificate cu rigurozitate și vor beneficia de ajutor în completarea cererilor, acolo unde este nevoie.

Ajutoarele pentru încălzirea locuinței se acordă pentru perioada sezonului rece, respectiv noiembrie 2022 – martie 2023, iar suplimentele pentru energie, pentru perioada noiembrie 2022 – octombrie 2023.

Venitul mediu net lunar până la care se acordă ajutorul pentru încălzirea locuinței și suplimentul pentru energie este de 1386 lei/persoană în cazul familiei și de 2053 lei în cazul persoanei singure.

Articole similare

Back to top button