ActualitateSliderSocialUltima ora

Lemn de foc la prețul de 300 lei/mc la ocoalele silvice

Prețul lemnelor de foc a crescut semnificativ în ultima perioadă. Astăzi un mc de lemn se vinde pe piață la o valoare care pornește de la suma de 500 lei. Venind în sprijinul celor ce nu au reușit să economisească suficient cât să își permită să treacă de sezonul de rece, ocoalele silvice le oferă oamenilor posibilitatea de a achiziționa material lemnos pentru foc la un preț mediu de 306 lei/mc, cu TVA inclus.

Tot în ideea de a veni în sprijinul populației, directorul Direcției Silvice Gorj, Ovidiu Cîrstoc, a declarat în cadrul interviului de astăzi că Romsilva a încheiat până în prezent parteneriate cu 31 de primării. În baza acestora cetățenilor doritori le este pus la dispoziție lemn de foc prin intermediul ocoalelor silvice, cantitatea disponibilă fiind de 11.000 mc.

Întrebat despre modalitatea de a transporta acasă materialul lemnos achiziționat, Cîrstoc a declarat că unde este neapărat necesar, Direcția Silvică Gorj poate asigura transportul dar în principiu oamenii se preocupă singuri de acest lucru. În principiu Romsilva pune la dispoziție materialul lemnos iar doritorii trebuie să își găsească un mijloc de transport pentru a-l duce acasă de la depozit.

Articole similare

Back to top button