ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

PSD prețuiește MUNCA și stimulează PERFORMANȚA!

„Am promis – am făcut!

Așa cum am promis, în Camera Deputaților am votat proiectul privind actualizarea salariilor din administrația publică în forma modificată, care îi vizează doar pe aleșii locali, nu și pe parlamentari!

Performanța în administrația publică este extrem de importantă în dezvoltarea României, iar calitatea se obține de către oameni competenți. Un profesionist, care este ofertat de mediul privat cu un salariu de câteva ori mai mare decât cel din administrație, evident că va opta pentru varianta cea mai bună pentru el. De aceea a fost nevoie de această ACTUALIZARE a salariilor aleșilor locali și județeni la nivelul anului trecut.

Ipocrizia parlamentarilor de la alte partide, care s-au opus acestui proiect, este explicabilă prin faptul că fie nu au niciun primar sau președinți de consilii județene, fie nu le pasă.

PSD prețuiește MUNCA și stimulează PERFORMANȚA!”, a scris astăzi pe pagina sa de socializare Mihai Weber, Președintele PSD Gorj.

Mihai Weber cu siguranță a analizat veniturile primarilor din județul Gorj, veniturile Președintelui C.J. Gorj, veniturile viceprimarilor, veniturile consilierilor locali si județeni.

Îl provocăm pe liderul PSD de la Gorj, ca zilele următoare, pe lângă această postare, să dea dovadă de transparență, așa cum zice și să posteze pe aceeași rețea veniturile tuturor primarilor și viceprimarilor PSD, veniturile Președintelui C.J. Gorj și ale vicepreședinților precum și veniturile tuturor consilierilor locali și județeni ai PSD. Pe lângă aceste venituri, poate reușim să punem și “marile realizări” ale acestora,

În județul în care statul este cel mai mare angajator, în județul în care au epurat mediul de afaceri, în județul în care turismul se face doar pe hârtie și simpozioane, în județul în care tinerii nu-și mai găsesc locul, în județul în care se moare de la o apendicită, administrația locală și județeană nu AVEA DREPTUL să ceară măriri de salarii.

Pensiile, alocațiile, salariile celor din învățământ, salariile celor din sănătate, salariile celor din minerit și energie, acestea trebuie să fie priorități.

Despre PERFORMANȚĂ în Administrație, toți politicienii ar trebui să mai iese pe stradă, să întrebe poporul: voi cum trăiți?

Articole similare

Back to top button