ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Weber prezintă progresele proiectului său de suflet

Unul din subiectele care constituie un mare interes pentru președintele PSD Gorj, Mihai Weber, este legat de drumul expres, a cărui finalizare este așteptată de toată lumea, nu doar de deputatul social democrat.

Împreună cu Ministrul Transporturilor și directorul CNAIR, Weber a stabilit că săptămâna viitoare va avea loc o ședință de lucru la care va participa și realizatorul acestui proiect de execuție a drumului expre Craiova – Târgu Jiu. Deputatul a ținut să menționeze faptul că realizatorul se încadrează în termenul de execuție.

De asemenea, președintele PSD Gorj a ținut să le transmită “cârcotașilor de serviciu” faptul că respectivul proiect există și se va realiza, având toate avizele necesare. Mai mult, acesta a transmis o parte din informațiile puse la dispoziția sa de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere prin intermediul unei document oficial.

Studiile în teren sunt deja la un nivel foarte avansat. De la Craiova la Filiași discutăm de un profil de autostradă, urmând ca de la Filiași la Târgu Jiu să fie un profil de drum expres.

În ceea ce privește partea de finanțare, proiectul beneficiază de resursele financiare nerambursabile alocate prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020.

Articole similare

Back to top button