ActualitateSliderSocialUltima ora

Zilele Aviației Militare Gorjene la Stănești

Aerodromul din Stănești va găzdui din nou un eveniment deosebit. Începând de mâine, 26 august, vor avea loc Zilele Aviației Militare Gorjene. Grandoarea evenimentului va fi susținută de expozițiile de elicoptere și avioane militare, dar și de aeronave istorice civile.

După succesul acțiunii încheiate pe data de 19 iunie, unde peste 12.000 de participanți au aflat detalii despre tehnica militară a Aviației Militare, începând cu ziua de mâine de la orele 17:00, cetățenii sunt așteptați în Piața Prefecturii a Municipiului Târgu Jiu.

Sâmbătă, 27 august, cu ocazia Zilelor Militare Gorjene, activitățile vor continua pe Aerodromul Militar Stănești. În cadrul festivității participanții se vor putea bucura de o expoziție de elicoptere și avioane militare și aeronave istorice civile.

În cadrul evenimentului vor fi expuse și echipamente istorice de aviație, motoare de aviație și documente specific domeniului aviatic. Vor avea loc zboruri demonstrative cu avioane de luptă și, de asemenea, se vor executa salturi cu parașuta. Accesul la eveniment este gratuit.

Articole similare

Back to top button