ActualitateSliderSocialUltima ora

Averse și ploi în Gorj!

În Gorj ziua de miercuri ne aduce averse și furtuni cu fulgere. Mercurul în termometre va ajunge la maxime de 27 grade Celsius. Noaptea cerul va fi senin, mercurul în termometre va ajunge la 18 grade Celsius.
Mâine la Târgu Jiu, vom o vreme cu averse și furtuni, temperatura ajungând la valoarea de 27 grade Celsius. Noaptea minimele vor ajunge până la 18 grade Celsius.
La Motru, maxima de mâine va ajunge la valoarea de 27 grade Celsius și vom avea o zi cu averse și furtuni cu fulgere. Noaptea va fi senină iar termometrele vor indica valori de 18 grade Celsius.
La Bumbești Jiu, ziua de miercuri va aduce ploaie cu averse, temperatura maximă ajungând la 27 grade. Seara mercurul din termometre va scădea, fiind înregistrate valori de 18 grade Celsius.
La Novaci maxima de mâine va avea valori de maxim 27 grade ziua și vom avea averse și furtuni izolate. Noaptea va fi predominată de o minima de 18 grade Celsius.
În Rovinari ziua de miercuri ne aduce maxime de 27 grade și furtuni cu fulgere. Seara, valoarea minima, o să ajungă până la 18 grade Celsius

Articole similare

Back to top button