ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Întrunire CDJ PNL Gorj. Motreanu și Știrbu puși în așteptare

Ieri seară, Colegiul Director Județean al PNL Gorj s-a întrunit în vederea unei ședințe susținute de președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, alături de primarul orașului Novaci, Dumitru Leuștean, și prefectul județului Gorj, Marcel Iacobescu, în calitate de secretar general PNL Gorj. Întâlnirea a avut loc la Muzeul Județean ”Alexandru Ștefulescu” din Târgu Jiu.

Pe lângă problemele organizatorice și situația actuală a organizației au fost purtate, după cum era de așteptat, discuții pe tema “cine este cea mai capabilă persoană pentru a ocupa funcția de președinte al organizației”. Marcel Iacobescu a declarat că toți cei prezenți și-au reafirmat dorința ca această organizație să fie condusă de nimeni altul decât Dan Vîlceanu, actualul președinte.

O întrunire similară cu primarii PNL Gorj trebuia să aibă loc marți la solicitarea parlamentarilor PNL, Dan Motreanu și Gigel Știrbu, cei desemnați să realizeze un raport despre activitatea PNL de la Gorj, ca urmare a unei presupuse incompatibilități în care s-a aflat actualul președinte PNL. Edilii au spus “pas” primei întâlniri. 3 dintre aceștia se aflau în concediu, iar restul au refuzat pur și simplu să participe, a declarat Iacobescu.

Deși au fost informați de faptul că primarii PNL refuză invitația la întâlnirea pe care au stabilit-o, cei doi reprezentanți trimiși de centru au venit totuși la Târgu Jiu. Nu au avut parte de o întâlnire, ci de o tentativă de întâlnire, la care s-au prezentat doar 2 primari.

Articole similare

Back to top button