Eveniment rutier cu victime

Un grav accident de circulatie a avut loc, luni dimineata, pe DN2-E85, in apropiere de Buzau, cind o autoutilitara a intrat in coliziune cu calul unui atelaj ce traversa drumul.

La data de 12 august, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Rovinari, au fost sesizați prin apelul unic 112, cu privire la faptul că pe DN 66 Bâlteni s-a produs un eveniment rutier soldat cu victime.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un bărbat de 42 de ani din comuna Ciuperceni, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 66 Bâlteni, din direcția Rovinari- Turceni, s-a angajat în depășirea unui autoturism condus de o tânără de 22 de ani, din orașul Țicleni, moment în care aceasta nu s-a asigurat corespunzător și a efectuat manevra de schimbare a direcției de mers la stânga, intrând în coliziune cu autoutilitara.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto de 22 de ani și a unui tânăr de 21 de ani pasager în autoturism, ambele victime fiind transportate la o unitate medicală pentru investigații suplimentare.

Conducătorii auto au fost testați cu etilotestul, ambele rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.