ActualitateSliderSocialUltima ora

Drumul Târgu Jiu-Țicleni – bătaie de cap pentru șoferi

DJ Târgu Jiu-Țicleni este drumul județean care în momentul de față se află într-o stare deplorabilă, afectând semnificativ circulația. Atât locuitorii orașului Țicleni, cât și cei ai comunei Dănești au solicitat reabilitarea cât mai rapidă a acestui drum care aparține Consiliului Județean Gorj.  Primăriile celor două localități au eliberat toate avizele necesare în vederea realizării studiului de fezabilitate și proiectului tehnic. În vara anului trecut, Consiliul Județean Gorj a demarat procedura de elaborare a documentației pentru obținerea de fonduri europene privind reabilitarea drumului județean Târgu Jiu-Țicleni.

Primarul orașului Țicleni, Radu Constantin, a declarat că cetățenii ambelor localități, și nu numai, așteaptă cu mare nerăbdare ca reabilitarea acestui drum să se realizeze. Pentru locuitorii orașului Țicleni, acest lucru ar însemna o reducere a distanței dintre municipiul Târgu Jiu și Țicleni cu mai bine de 30 km, aceștia alegând la momentul actual “ocolul” prin orașele Târgu Cărbunești sau Rovinari, a declarat primarul orașului Țicleni, Radu Constantin.

De asemenea, Radu Constantin a declarat și faptul că președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a arătat înțelegere în ceea ce privește problema acestor cetățeni și de fiecare dată a încercat să ajute.

Articole similare

Back to top button