Momente de emoție pentru absolvenții UCB Târgu-Jiu

Vineri, 15 iulie, a avut loc, pe Stadionul Municipal, festivitatea de absolvire a absolvenților Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu promoția 2022.

La festivitate au participat absolvenți din cadrul celor 4 facultăți: Facultatea de Științe al Educație, Drept și Administrație Publică, Facultatea de Inginerie, Facultatea de Științe Economice și Facultatea de Științe Medicale și Compotamentale, dar și cadre didactice, rude și prieteni ale absolvențolor.

Luminița Popescu, rectorul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, a fost prezentă la festivitate și a dorit să felicite toți absolvenții, și în special sefii de promoție pentru eforturile depuse.

Aceasta a afirmat și faptul că o mare parte dintre absolvenți vor urma și programe de master în cadrul universității.

Ciobanu Victor Alexandru, absolvent al Facultății de Științe al Educație, Drept și Administrație Publică, dar și șef de promoție, a mărturisit faptul că a fost un moment emoționat pentru acesta, însă emoțiile au fost constructive. Din toamna acestui an, tânărul absolvent va urma și un program de masterat în cadrul aceleași universități.

O altă absolventă, prezentă la festivitate, a susținut faptul că va urma programul de master Carieră judiciară în cadrul Facultății de Științe al Educație, Drept și Administrație Publică.