Dumitrelea vrea să preia Baza de Tratament Săcelu

Prima dorință din cadrul mandatului de primar al localității Săcelu a lui Gheorghe Dumitrelea a fost aceea de a prelua Baza de Tratament Săcelu în proprietatea acestui UAT.

Edilul a purtat o serie de discuții cu parlamentarii, senatorii și prefectul județului Gorj în vederea preluării anumitor bunuri imobiliare pe care Complexul Energetic Oltenia nu le mai utilizează.

Dumitrelea declară că din sursele pe care acesta le deține, a primit informații conform cărora Complexul Energetic Oltenia ar fi încercat să scoată la vânzare activele imobiliare ale Bazei de Tratament Săcelu, respectiv cantina-restaurant, lucru pe care edilul nu îl va permite sub nicio formă.

De asemenea, tot primarul Dumitrelea este cel care declară faptul că atât baza de tratament interioară, cât și cantina și Hotelul Minerul nu au mai fost funcționale în ultimii 5 ani.

Primarul comunei Săcelu este de părere că din moment ce aceste imobile nu sunt valorificate, ele pot deveni proprietatea Consiliului Local care le va atribui întrebuințarea corespunzătoare. Odată cu acest lucru, turiștii și persoanele care sosesc în localitatea Săcelu în vederea efectuării de tratamente vor beneficia de condiții mult mai bune și vor opta pentru frecventarea acestei zone.