ActualitateSliderSocialUltima ora

Traficul dinspre Dănești – afectat de reabilitarea căii ferate din Ana Ipătescu

Săptămâna vine cu vești bune și mai puțin bune. Vestea bună este că vor începe  lucrările de reabilitare și modernizare a pasajului de la calea ferată de pe strada Ana Ipătescu, după pod, spre localitatea Dănești. Vestea mai puțin bună este că în perioada următoare, traficul în zona respectivă va fi afectat.

Edilul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, informează cetățenii că va realiza toate demersurile necesare astfel încât proiectele acordate Ministerului Transportului pentru reabilitarea în totalitate a trecerilor de cale ferată să poată fi realizate într-o perioadă foarte scurtă de timp.

Romanescu a amintit și de strada Tudor Vladimirescu unde, din punctual său de vedere, circulația se desfășoară în condiții foarte bune. Edilul a subliniat, de asemenea, și importanța căii ferate de pe Ana Ipătescu cu 9 Mai, unde finanțarea este deja asigurată pentru construirea unui pasaj. Astfel, nu consideră necesară reabilitarea la suprafață a căii ferate cât timp acolo va fi amenajat în decurs de 12 luni u pasaj subteran.

Articole similare

Back to top button