ActualitateSliderSocialUltima ora

Perchezițiile continuă, de data asta la Motru și Padeș

În cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, au efectuat, în baza unor mandate, percheziții la anumite case din localitățile Motru și Padeș .

Cercetările continuă, însă, potrivit primelor date, persoana în cauză ar fi suspectate de delapidare.

„La data de 7 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară pe raza municipiului Motru și comunei Padeș, pentru săvârșirea infracțiunii de delapidare.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Gorj.

În presa locală se vehiculează faptul că persoana vizată ar fi chiar primarul municipiului Motru, Cosmin Morega, care a ieșit pe pagina de socializare cu un mesaj prin care transmite informația că “este bine”. Edilul a avut grijă să atașeze mesajului și o fotografie cu un puternic citat motivațional: “You are on top. You can move mountains.” În traducere liberă, Morega se consideră la înălțime și poate muta munții din loc.

 

Articole similare

Back to top button