ActualitateSliderSocialUltima ora

Pe ultima sută de metri cu recenzarea

Primăria Municipiului Târgu-Jiu a venit în ajutorul cetățenilor în ceea ce privește recenzarea și, în acest sens, au fost deschide două puncte fixe unde locuitorii se vor putea recenza. Unul dintre ele poate fi găsit la Centrul de Informare a Cetățeanului, iar celălalt la stadion, la Sediul Fondului Locativ.

Situația privind recenzarea la nivelul județului Gorj este una bună, declară Vasile Păunescu, director adjunct la Direcția Județeană de Statistică Gorj.

După cele două etape de recenzare efectuate până în prezent, la data de 7 iulie, s-a constatat faptul că anumite localități din județ se află sub limita de recenzare propusă. Printre acestea se regăsește și Municipiul Târgu-Jiu, care are un ritm scăzut de recenzare, mai exact, 71,7% din populația rezidentă estimată a fost recenzată. De asemenea, un ritm scăzut s-a înregistrat și la Aninoasa cu un procent 68,2%, Godinești cu 71,3% Săcelu cu 72,3% și Bâlteni cu 78%.

În momentul de fată, nu există informații despre posibilitatea de prelungire a termenului de colectare a datelor după data de 17 iulie.

Articole similare

Back to top button