ActualitateSliderSocialUltima ora

2 dintr-o lovitură: Dana Constantinescu și Marius Stroe demisionează de la ISJ Gorj

Dana Constantinescu a demisionat astăzi din funcția de inspector școlar general din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Gorj. Alături de aceasta și-a depus demisia și inspectorul școlar adjunct, Marius Stroe.

Funcția de conducere a ISJ Gorj a fost, din punctul de vedere al Danei Constantinescu, una extrem de solicitantă, în condițiile în care persoana în cauză ia această funcție în serios.

Pe parcursul perioadei cât s-a aflat la conducerea ISJ Gorj, Dana Constantinescu a întâlnit o serie de probleme între directori, cadre didactice și elevi, probleme care se rezumă la același numitor comun – lipsa interesului pentru elevi.

A trecut mai bine de un an de când Constantinescu a urcat la cârma ISJ Gorj, timp în care în spațiul public au vehiculat tot felul de informații și zvonuri cu privire la activitatea desfășurată de aceasta.

De asemenea, Constantinescu susține că din momentul preluării acestei funcții, interesul său primar și major a fost segmentat în 3 părți, și anume elevul, legalitatea și comunicarea.

Dana Constantinescu și-a încheiat în glorie mandatul temporar de inspector școlar județean, subliniind că, în comparație cu alți inspectori, ea nu se va agăța într-un mod dezonorant de o funcție.

La momentul actual se vehiculează faptul că postul de inspector școlar general va fi ocupat de către Marcela Mrejeru. Întrebată despre detalii cu privire la acest aspect, Mrejeru a răspuns că momentan nu este nimic.

Articole similare

Back to top button