ActualitateSliderSocialUltima ora

Se fac angajări la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu

Zeci de posturi vacante la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu. Posturile au fost scoase la concurs, având perioadă nedeterminată.

Printre posturile vacante se regăsesc: 13 posturi de asistenți medicali, două posturi la Compartimentul Pneumologie și unul la Nefrologie și trei posturi de asistent medical principal la Unitatea Spitalizare zi, Stația de Hemodializă și Secția Cardiologie. Alte șapte posturi de asistent medical debutant sunt disponibile la secțiile ORL, Chirurgie generală I, Urologie, Gastroenterologie și Camera de Gardă care deservește secția Obstetrică-ginecologie.

Spitalul Județean mai angajează zece îngrijitoare, posturi vacante la secțiile Endocrinologie, Gastroenterologie, Neonatologie și ORL, la punctul farmaceutic nr. 2, la Laboratorul de radiologie și imagistică medicală, la Sterilizări, la Unitatea Spitalizare zi și la Bloc Nașteri.

Pentru cei care au terminat o școală generală sunt vacante nouă posturi de infirmier debutant (două posturi la Secția Medicină Internă I, trei posturi la Secția Oftalmologie, un post la Secția Chirurgie generală I, un post la Secția ORL, un post la Secția Dermatovenerologie, un post la secția Neonatologie).

Pe lista de angajări se mai află două posturi de șofer autosanitară la Serviciul Aprovizionare, transport, achiziții publice contractare, două posturi kinetoterapeut la Compartimentul Recuperare Neurologică din cadrul Secției Neurologie și două posturi de registrator medical debutant (un post la Fișier adulți și un altul la Serviciul Evaluare și statistică medicală).

Și recrutările de personal nu se opresc aici. Singurul post cu studii superioare este cel de inginer gradul profesional IA, la Compartiment Tehnic. Cei care își depun dosarul trebuie să aibă cel puțin 6 ani și 6 luni vechime ca inginer în construcții.

Spitalul Județean mai are vacante un post de moașă debutantă la Bloc Nașteri, un post de brancardier la Blocul operator din str. Tudor Vladimirescu, un post de muncitor necalificat la Serviciul Aprovizionare, transport, achiziții publice contractare, un post de muncitor calificat I – zugrav la Formația de întreținere și reparații clădiri și instalații și un post de muncitor calificat IV – sudor la Formația de întreținere și reparații clădiri și instalații.

Dosarele de concurs se depun până pe data de 14 iulie, ora 15.30, la secretariatul comisiei de concurs.

Candidații susțin trei probe: cea de selecție a dosarelor, proba scrisă și o probă de interviu. Concursurile încep în a doua parte a lunii august și se încheie la începutul lunii octombrie.

Articole similare

Back to top button