Se schimbă vremea

În Gorj ziua de mâine ne ploaie și temperaturi mai scăzute. Mercurul în termometre va ajunge la maxime de 29 grade Celsius. Noaptea va fi senină, mercurul în termometre va ajunge la 17 grade Celsius.
Mâine la Târgu Jiu, vom avea averse și furtuni cu fulgere , temperatura ajungând la valoarea de 29 grade Celsius. Noaptea minimele vor ajunge până la 17 grade Celsius.
La Motru, maxima de mâine va ajunge la valoarea de 29 grade Celsius și vom avea o zi cu furtuni și descărcări electrice. Noaptea termometrele vor indica valori de 17 grade Celsius.
La Bumbești Jiu, ziua de miercuri va fi ploioasă, temperatura maximă ajungând la 27 grade. Seara mercurul din termometre va scădea, fiind înregistrate valori de 17 grade Celsius.
La Novaci maxima de mâine va avea valori de maxim 27 grade și va fi o zi cu averse și furtuni cu fulgere. Noaptea va fi predominată de o minima de 17 grade Celsius.
În Rovinari ziua de miercuri ne aduce maxime de 29 grade, ploaie și furtuni cu descărcări electrice. Seara, valoarea minima, o să ajungă până la17 grade Celsius