ActualitateSliderSocialUltima ora

Zilele comunei Roșia de Amaradia încep de astăzi

Începând de astăzi, 1 iulie, s-a dat startul sărbătorii în comuna Roșia de Amaradia, condusă de primarul Liviu Cotojman. Weekend-ul acesta este unul de distracții pentru locuitorii comunei pe care îi așteaptă multe surprize pregătite de autoritățile locale, respectiv Primăria și Consiliul Local.

De la un an altul edilul a încercat pe cât posibil să asigure o diversitate a evenimentelor și activităților derulate în această perioadă. Astfel, pentru încântarea spectatorilor, nume mari din industria muzicii populare vor urca pe scenă, începând chiar cu această zi.

Spectacolele muzicale vor fi nelipsite și în zilele de sâmbătă și duminică, zile în care își vor da concursul pe scena de la Roșia de Amaradia invitații speciali, Constantin Măgureanu și Maria Ionescu-Căpitănescu. Nici tinerii nu sunt neglijați. Având în vedere faptul că nu toți tinerii îndrăgesc muzica populară, primarul Cotojman s-a asigurat că aceștia se vor bucura de o discotecă în aer liber la finalul spectacolului.

Un eveniment inedit va avea loc sâmbătă, 2 iulie, în localitatea Roșia de Amaradia. Este vorba, mai exact, despre concursul “Miss Portul Popular”, începând cu ora 18:00. Evenimentul este urmat de bine cunoscutul și așteptatul spectacol popular iar ziua se va încheia printr-un spectaculos joc de lasere.

Zilele localității Roșia de Amaradia se vor încheia duminică, 3 iulie, ziua cea mai încărcată din punct de vedere al activităților. Chiar de la ora 13:00 are loc a lV-a ediție a “Festivalului de Port Popular”, mai exact înscrierile doritorilor. Urmează o paradă cu care localnicii sunt deja obișnuiți, după care are loc competiția propriu-zisă.

Primarul Liviu Cotojman declară că pe raza localității sale a sosit un mare număr de comercianți cu ocazia derulării acestor evenimente, scena a fost deja montată și speră ca oamenii să se distreze, cheful și voia bună fiind prezente pe tot parcursul weekend-ului.

Articole similare

Back to top button