ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Liviu Cotojman: “Nu a fost cazul de incompatibilitate în privința lui Vîlceanu”

Având în vedere schimbările care se întâmplă la momentul actual în Partidul Național Liberal, atât la nivel național, cât și la nivelul județului Gorj, părerile, după cum era de așteptat, sunt împărțite.

Liviu Cotojman, primarul localității Roșia de Amaradia, este de părere că în privința lui Florin Cîțu nu este vorba despre o demitere din funcție, ci de organizarea unor alegeri ca urmare a încheierii interimatului de 6 luni al acestuia.

Întrebat despre întocmirea biroului politic executiv care va stabili în urma unei analize de 30 de zile dacă Dan Vîlceanu s-au autosuspendat sau nu din funcție, Cotojman susține că multe chestiuni s-au rostogolit în spațiul public iar discuția este una mult mai amplă legată de o eventuală incompatibilitate a președintelui PNL Gorj în contextul în care ocupa și funcția de Secretar General al partidului.

Cotojman amintește inclusiv de situația de la nivelul județului Gorj, întrucât această “incompatibilitate” a lui Dan Vîlceanu a fost intens discutată și abordată. Edilul localității Roșia de Amaradia nu consideră să fi fost vorba de o anumită incompatibilitate, Vîlceanu fiind și Secretar General și Președinte al organizației județene.

Articole similare

Back to top button